Stadionul Areni și sediul ISU Suceava în curând vor face parte din istorie

  0
  292

  Pentru mine este clar că aspectul sau mai bine spus, fața municipiul Suceava, va fi schimbată de interesul privatului, de puterea banului.

  Mă uitam cu câtă ușurință se construiesc cele două blocuri turn din zona Areni. Îi felicit pe cei care sunt implicați în acest proiect, dar în același timp îi compătimesc pe acei oameni, pe acei suceveni, care locuiesc în preajmă din marele motiv că au de suportat „n” zgomote și vibrații de o bună bucată de timp (normal ar trebui recompensați pentru suferința lor).

  Acceptarea celor două construcții în zona unui stadion și în apropierea unei instituții grele, respectiv ISU Suceava, arată că banul are o prioritate mult mai mare decât interesul unei comunități, ba mai mult, soarta stadionul și a sediului ISU deja au un viitor bine stabilit, tradus mai liber, vor apărea și mai multe blocuri în zonă.

  Una peste alta, Stadionul Areni își va muta locația. Dacă domnul Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, își dorea să modernizeze stadionul, la câtă influență are și ce bani sunt la primărie, o făcea de mult timp, dar domnul Lungu nu a făcut nimic pentru siguranța stadionului știind că în locul lui vor urma blocurile. Cât despre sediul ISU?! Vor găsi scuze politico-tehnico-administrative pentru a-l muta. Deranjează enorm de mult la profit!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.