Sunt mândru de profesori

  0
  105

  Sunt mândru de curajul și de înțelepciunea profesorilor!

  Sunt mândru de unitatea și de voința profesorilor!

  Nu renunțați la ceea ce v-ați propus! Trebuie să învingeți mentalitatea de mincinos și combinator pe care o expune actuala clasă politică românească.

  Politicienii trebuie să înțeleagă că pe lângă ei mai suntem și voi și noi.

  Sunt acceptați parlamentari care încasează pensie plus indemnizație și care culmea mai târziu se transformă în pensii duble de speciale, fără să facă ceva util țării.

  Bani sunt, dar nu vor nemernicii de la Palatul Victoria și de la Cotroceni să-i scoată! Preferă să-i arunce pe luxul lor, pe diferite „combinații legale”, iar pe D-voastră să vă țină în sărăcie pentru a nu avea curajul și nici puterea de a striga după ajutor.

  Guverne la rând, de 33 de ani, au cumpărat avioane, care cad, de miliarde de lei, au „făcut autostrăzi” doar pe hârtie de miliarde de lei, au renunțat să încaseze redevențe de la austriecii care ne vând petrolul nostru, au investit procente din PIB pe generali inactivi și analfabeți care în caz de război se dau bolnavi, au investit miliarde de lei în studii de fezabilitate care stau ascunse prin subsolurile pline de igrasie sau mai rău au fost casate, dar nu vor să investească în școală și nici în D-voastră!

  Când proști conduc o țară, suferă tot poporul!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.