Temelia statului român este magnificul țăran

  0
  156

  Seva poporului român, puterea națiunii române, vine de la cel care a muncit pământul, adică din magnificul, unicul și divinul cuvânt intitulat ȚĂRAN.

  Din rândul țăranilor s-au ridicat cei mai mari conducători, lideri, scriitori, compozitori, inventatori pe care i-a avut poporul român.

  Burebista, Menumorut, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru cel Bun, Mihail Kogalniceanu, Aurel Vlaicu, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Ecaterina Teodoroiu, Ion Nistor, cu toții au avut părinți care proveneau din nobila familie intitulată ȚĂRANI astăzi FERMIERI.

  Fără această mândră categorie socială nu se construia statul român.

  Și domnul Iohannis tot dintr-o sămânță străveche de nobil țăran provine. La fel și domnul Ciucă și domnul Ciolacu, domnul Cioloș și domnul Flutur, cu toții sunt niște veritabili țărani, dar se fac că au uitat de așa ceva.

  Fermierul român, astăzi, este umilit chiar de către rudele lor care se cheamă ”marea clasă politică românească”, dar pe care eu o intitulez ”clasa repetentă la istorie și dornică de putere” sau mai scurt ”parveniții”.

  Pentru o insignă prinsă de un bogătaș vorbitor de limbă neamțească și un pumn de galbeni, Președintele României, domnul Iohannis i-a vândut pe fermierii români, pentru un ciolan de ros, un loc într-o istorie în plină mișcare, o diplomă lipsită de valoare, domnii Ciucă, Ciolacu, Cioloș, Flutur și-au bătut joc de fermierii români.

  În schimba Mare Istorie a Românie niciodată nu i-a trădat pe sfinții noștrii, pe țărani. Întotdeauna i-a așezat la loc de cinste.

  Mulțumirea actualei clase politice, pentru trecut lor, normal ar trebui să vină, la fel și un sprijin.

  Fără bani, fără legi drepte, fermierii români nu pot supraviețui, iar dacă aceștia dispar, cu toții vom avea probleme, adică o hrană prostă venită de peste hotare care se va transforma în diferite grave probleme de sănătate.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.