Teribila frică a domnului Lungu

  0
  101

  Domnul Ion Lungu, oficial, prin viu grai, este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava.

  Domnul Lungu, după 20 de ani de domnie în Suceava, mai vrea să fie în fruntea urbei. Forțează și iarăși forțează pentru un nou mandat de primar.

  Alegerile din 2024 sunt mult mai diferite și mai interesante față de alegerile din anii trecuți.
  Pot spune, fără să greșesc, că alegerile din municipiul Suceava anul acesta sunt enorm de interesante.

  Timp de 20 de ani, domnul Ion Lungu nu a avut contracandidați care să-i creeze mari emoții, dar în schimb anul acesta are. Și anume pe domnul Vasile Rîmbu.

  În toate sondajele prezentate s-a văzut clar că domnul Rîmbu este peste domnul Lungu, mă refer la procente, iar domnul Lungu știe treaba asta.

  Niciodată nu am să înțeleg un om care a fost pe o funcție timp de 2 decenii și nu a făcut mare lucru, cu toate că a avut la dispoziție tone de bani, să mai vrea mai departe puterea!?! Ori este bolnav de putere ori nu are simțul realității. În ambele cazuri este un pericol pentru societate.

  Am spus-o și o mai spun, cine stă pe o funcție publică mai mult de 15 ani devine un mic dictator și se desparte de realitate, de nevoile cetățenilor. Ba mai mult, un om politic, un lider local, care promite binele unei comunități, dar nu se ține de cuvânt, a comis, similar vorbind, o crimă cu premeditare.

  Se mai știe, din istorie, că cel slab câștigă în fața celui puternic doar dacă intervin anumite forțe malefice și bineînțeles apar trădările din interiorul echipei celui puternic.

  Dacă domnul Vasile Rîmbu nu va fi trădat, câștigă primăria municipiului Suceava.

  Sucevenii vor schimbare! S-au săturat de aceiași placă defectă pusă de un singur om.

  Și vă mai spun ceva, până și comuniștii, după o bucățică de timp, își mai schimbau candidatul sau candidații, dar PNL Suceava, nu!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.