Tibi Boșutar, un candidat care poate schimba soarta alegerilor

  0
  203

  În ultima perioadă de timp se tot zvonește că va apărea un candidat surpriză pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și care sigur va afecta puțin strategia multora.

  Acel candidat va veni din partea unui partid intitulat AUR, care culmea, deja este o surpriză la procente prin unele colțuri ale județului.

  Chiar dacă Alianța pentru Unirea Românilor și-a stabilit candidatul la funcția de președinte al CJ Suceava, în persoana domnului Miron Neculai, chiar se strâng semnături pe liste cu numele de Miron, totuși, după zvonistică, cică nu dumnealui va fi candidatul final. Știu, pentru domnul primar al comunei Bosanci va fi o lovitură dură și va face orice să nu o încaseze, dar nu dumnealui hotărește finalul. Se pare că finalul este hotărât pentru numele de Tibi Boșutar, activistul de mediu.

  Domnul Boșutar, în ultima perioadă de timp, a fost văzut în preajma celor de la AUR, ba mai mult, se parte că domnul George Simion, șeful de la Alianța pentru Unirea Românilor, îl simpatizează mai mult pe domnul Boșutar.

  Dacă se va confirma candidatura domnului Boșutar la funcția de președinte al CJ Suceava, mulți politicieni locali aspiranți la conducerea județului Suceava, vor face un mic infarct sau poate chiar unul mai mare, rămâne de văzut.

  Cum de altfel rămâne de de văzut dacă nu totul este o combinație pe zona de zvon pentru a crește marca ”Boșutar”.

  Una peste alta se arată un final de înregistrat candidaturile destul de interesant în județul Suceava.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.