Trei probleme rezolvate de PPE pentru ”binele românilor”

  0
  108

  Cel „de-al XIII-lea Congres” al Partidului Popular European, ce s-a desfășurat în perioada 6-7 martie 2024 la București, s-a încheiat cu trei decizii ”foarte importante” pentru viitorul României, dar mai ales pentru viitorul românilor:
  1. Doamna Ursula von der Leyen este candidata PPE pentru un nou mandat al Comisiei Europene, deci va fi propunerea creștin-democraților pentru un nou mandat de Prim-Ministru al Europei.

  2. Cancelarul Austriei, domnul Karl Nehammer, nu ne vrea în Schengen.

  3. Domnul Klaus Iohannis, Președintele României, după terminarea mandatului de șef de stat, mai poate primi (dacă România va fi mai departe umilă) o funcție de șefuleț prin zona UE.

  Toate cele trei probleme mega importante vor schimba radical viața românului de zi cu zi!

  Nu cred că în toată istoria Comisiei Europene, de peste 6 decenii, să fi fost un Prim-Ministru atât de slab pregătit politic cu este doamna Ursula von der Leyen!?!

  În perioada cât doamna a condus comisarii, Europa a trecut prin frământări, provocări uriașe, începând cu gestionarea virusului și terminând cu războiul din Ucraina. Practic doamna Ursula, în nici 5 ani, prin proastele decizii politice luate, a sărăcit Europa și pe europeni cu mii de miliarde de euro. Practic doamna Ursula a ajuns (nu știu dacă ajutată sau nu, ori de bună voie) o comunistă, dar nu una de calibru, ci un exemplar mai slab pregătită, adică un fel de Ana Pauker a Europei.

  Nimic, dar nimic, din ceea ce s-a petrecut politic la București cu PPE , 6-7 aprilie 2024, nu va aduce un strop de fericire și belșug românilor.

  Trăiască Ana von der Leyen Pauker a Europei secolului XXI!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.