Un medic bun nu-ți vine într-un loc unde este devorat

  0
  147

  Când un copil greșește îl cerți, eventual îi dai o pălmuță la funduleț și îl trimiți la el în cameră.

  Dacă greșește din nou îi aplici anumite pedepse pe care îl afectează, depinde de vârsta copilului și ceea ce-i place.

  Niciodată nu am auzit ca un copil care greșește să fie dat pe mâna șacalilor ca drept pedeapsă. Tu, ca părinte, trebuie să-l ajuți, să-l sprijini, adică să-l duci pe drumul cel bun, nu să-l nenorocești pe viață.

  Am făcut această mică introducere pentru a prezenta ceea ce face astăzi, o parte din presă, cu medicul oncolog de la SJU Suceava. Îl devorează, exact ca șacalii.

  Treaba este simplă: publică materialul pe un ton de ură asupra medicului și imediat la comentarii intervin „oameni de bine” pentru a susține scrisul. Acest lucru este testa de mult timp și cu efect rapid. Un articol este citit de la omul simplu până la cel care decide.

  Este clar că la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a apărut, de ceva timp, o tensiune întreținută de cineva care iubește haosul, iar acest lucru va afecta enorm de mult viitorul.

  Poți să dotezi un spital cu cele mai tari echipamente, poți să-l îmbraci în aur, dar dacă nu ai specialiștii cu care să lucrezi, ai parte de o clădire frumoasă care nu se poate intitula spital.

  De asemenea, poți să concediezi 100, 200 de medici cu gândul că aduci alți în loc, dar crezi că îți mai vine un bun specialist într-un loc unde poate fi devorat? Vă spun eu: niciodată!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.