Un nou partid liberal cu „priză” la Casa Albă?

  0
  136

  Săptămână trecută am văzut două știri din zona politică care din punctul meu de vedere trebuiesc puțin analizate.

  Prima este legată de numele deputatului Ben Oni Ardelean, care a anunțat că a plecat din PNL pentru a face un nou partid politic, iar cea de a doua, Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, s-a alăturat proiectului demarat de către domnul Ardelean, dar nu pleacă din PNL.

  Pentru a pricepe amploare acestor gesturi politice, trebuie să înțelegem cine sunt aceste două personaje politice.

  Dumnealor sunt liderii unei culte creștine, respectiv baptiști, cu o priză colosală la Casa Albă. Se spune că dacă un politician din România vrea să meargă la Casa Albă fără sprijinul oferit de domnul Ardelean nu reprezintă o reușită (dacă ar fi să ne aplecăm urechea mai departe la „radio șanț”, se mai grăiește că dumnealor pun „țara la cale” în Suceava, la Vicovu de Sus).

  Acest proiect, zic eu, nu este întâmplător, iar dacă are girul tacit al Casei Albe și al domnului Iohannis, atunci scena politică românească la anul va avea unele modificări.

  Mai zic că nu degeaba a plecat domnul Hellving de la șefia SRI, nu degeaba domnul Maior a fost ambasador în SUA exact după ce și-a terminat mandatul de șef la Serviciul Român de Informații.

  În politică nimic nu este întâmplător, mai ales când își bagă „codița” mai multe servicii interne și externe.

  PNL este în scădere, au lideri care sunt „contaminați”, iar un nou proiect liberal cu sprijin masiv de la Casa Albă poate fi o încercare de reușită la alegerile din 2024, în ceea ce privește zona Cotroceni.

  Una peste alta, trebuie să recunoaștem că domnii Ardelean și Sighiartău vor da bătaie de cap, în viitorul apropiat, liberalilor, social – democraților sau poate este doar o „nebunie politică” de moment venită doar din mintea celor doi liberali mai sus amintiți!?!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.