Un tânăr primar de care nu se mai aude mare lucru

  0
  363

  În 2020, la alegerile locale din județul Suceava, domnul Ezekil Belțic de la Partidul Alternativa Dreaptă, a făcut cea mai frumoasă surpriză politică.

  Tânărul, de numai 26 de ani, l-a învins pe domnul Ilie Lungu, primarul orașului Salcea și candidatul de la PNL din acea perioadă, fără drept de apel. Era o bucurie politică mare, bineînțeles și așteptările erau mari.

  Timpul a trecut, iar de domnul primar Ezekil nu s-a mai auzit prea multe.

  Nu au urmat realizări ambițioane, demne de un tânăr politician, nu am văzut ceva care să rupă ”gura târgului”, ci doar o monotonie cursivă, gen ”luna trece, leafa merge, noi cu dragoste muncim”.

  Bine, au fost trei evenimente, colorate de presă.

  Primul a fost legat de un scandal cu terenuri. Salcea fiind o localitate ”căutată în construcții”, a urmat știrea prin care domnul Ezekil Belțic își anunța candidatura pentru un nou mandat de primar din partea PNL-ului, un fel de a ”pupa inelul” șefului și recentele distracții, de zilele orașului.

  Domnul Belțic a avut un star super tare, un om iubit și lăudat de presă, dar ușor, ușor, ”legenda” din jurul tânărului primar a apus.

  Este posibil ca actualul primar al orașului Salcea, în primii 3 ani din mandat, să fie ocupat cu învățatul legislației, iar după să ”tureze motoarele” la maxim pentru binele comunității. Cum de altfel, este posibil să aibă nevoie de un ”duș rece” pentru a se trezi la realitate.

  Una peste alta, pentru un oraș căutat, cum e Salcea, este nevoie de un primar care are putere de muncă, inteligență și investiții.

  Până acum domnul Belțic a dat dovata doar că îți dorește să rămână primar, adică în politică, iar de restul poate se va ocupa timpul, soarta sau norocul.

  Dan Șarpe

  p.s. Poză preluată de pe Facebook

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.