Uniunea Europeană are mari probleme de existență

  0
  133

  Asupra Uniunii Europene apasă financiar războiul din Ucraina, războiul din Palestina, efectele virusului din anii 2020-2022, combinațiile dubioase legate de achiziționare de miliarde de doze de vaccin, credibilitatea liderilor actuali politici, credibilitatea conducătorilor UE, credibilitatea politicii duse la extremis legată de Sfânta Familie, Credință, istorie , ba mai mult, lipsa de soluții reale la adevăratele provocări venite rând pe rând.

  Cei care conduc UE se cred adevărați lideri, dar nu au viziuni reale, demne de nevoile secolului XXI.

  Credeau cu o sută, două sute de sancțiuni, o mie de sancțiuni pot apleca definitiv Rusia. Când mergi pe asemena decizii trebuie să simulezi mai multe rezultate și să asculți istoria, specialiștii, nu să privești zâmbind curcubeul.

  Nu este o noutate că mulți au dorit să facă din Rusia o națiune ascultătoare, supusă comenzilor venite din gurile celor care nu iubesc anumite tradiții cum ar fi Sfânta Familie, dar nu au reușit.

  Rusia este un stat uriaș, cu resurse naturale imense, dar în același timp și cu o posibilitate de regenerare a populației la fel de mare.

  Aceste trei aspecte nu sunt de regăsit la alte state.

  China poate avea resurse umane mult mai mari decât ale Rusiei incontestabil. La fel și India, la fel și Pakistan, dar nu au același teritoriu imens și nici atâtea resurse naturale.

  SUA și Europa nu au nici resurse umane uriașe, sunt limitate, de fapt suntem pe minim, iar în viitorul apropiat Europa cât și America vor fi colonii ale africanilor plus ale altor națiuni din întreaga lumea.

  Spuneam că SUA și Europa au resurse umane foarte limitate, resurse naturale mult sub cele rusești, cât despre teritoriu, ambele nu depășesc spațiul rusesc. Iar atunci despre ce vorbim? Ah, încă ceva, să nu credeți că sunt un mare adept al Rusiei. Nu! Privesc doar realitatea! Să nu uităm cât rău ne-a făcut nouă, românilor, Rusia comunistă (bunicii, Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace, au pierdut magazine, animale, pământuri din cauza comunismului).

  Existența de bază a Uniunii Europene constă în inteligența oferită, în tehnica oferită și cam atât (pe vremuri aveam și lideri politici inteligenți, puternici), iar dacă războaiele începute de curând vor merge mult, mult, mult mai departe (oricum mai departe merg) atunci UE va avea serioase probleme de existență. Cineva va trebui să muncească pentru a duce în spate mofturile unor politicieni internaționali mult sub inteligența liderului rus cât și a cerințelor venite din zona Ucraina.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.