Urâți îmi sunt oamenii care iubesc războiul

  0
  115

  În ultima perioadă de timp văd pe la diferite emisiuni TV (sau citesc anumite articole așezate în publicații mari de presă) cum se promovează războiul mai ceva decât ”pâine noastră cea de toate zilele”.

  Zeci de generali sau mareșali ai trupelor NATO, majoritatea americani, prevăd un conflict deschis NATO-RUSIA, unde Putin va pierde. Și culmea, știu cum poate fi învinsă foarte ușor Rusia, dar momentan, fie vorba între noi, cam greu cu practica, vorba românului ”teoria ca teoria, dar practica ne omoră”.

  Când citesc asemenea urățenii, îmi dau seama că deja puterea politică este anulată, iar adevărații șefi din zona democrație, mai ales la cea de peste ocean, sunt cei din zona armatei, așa că de pacea nu putem discuta. Un șef de armată iubește conflictul, doar nu, pentru așa ceva este croit!

  Știu de la bunicii mei, din partea mamei, Bunul Dumnezeu să-I odihnească în pace, că atunci când ai parte de șefi, oameni cu sufet hidos, atunci dragostea fuge, iar răul se aciuează.

  Din negura istorie, rusul nu se lasă învins. Poți să-l ucizi, dar într-un final tot va avea resursa necesară de regenerare, deci și posibilitatea să te învingă. Mai știm, că pe ce pune mâna rusul, niciodată nu mai vezi înapoi. Noi, românii, suntem cel mai bun exemplu. Mai departe vin ungurii, polonezi.

  Omenirea, în ultimii 50 de ani, s-a schimbat. În bine, dacă ne referim că binele vine mână-n mână cu știința și în rău, mentalitatea utopică dezvoltată de mințile ”perfecționiste” ale occidentului vrea să dezvolte un om nou care să nu aibă nicio treabă cu familia și religia, adică un comunist cu urme de spermatozoizi occidentali (din punctul meu de vedere acesta este cel mai modern-urât om).

  Acum, că niciodată, pacea obligatoriu trebuie promovată! Știu, am mai primit mesaje de genul ”spune-i și lui Putin treaba asta că el a început războiul”. Nu sunt din anturajul șefului Rusiei, dar pot să afirm un lucru: dacă Putin era singur pe lumea asta, știam că el este vinovatul principal, dar când jumătate din planetă este de partea lui, atunci ceva, ce nu știm încă ce, ne este ascuns. Sau cum se mai spune, ceva dă cu virgulă!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.