Urizica ce mândră 30.06.2022

  0
  175

  Mai marii lumii au hotărât: prețul barilului poate crește oricând, oricât, numai cel rusesc trebuie să fie mai ieftin pentru a nu hrăni războiul. Acest lucru ne arată că cei din G7 practică o gândire de cuceritori. Dacă semeni furtună culegi ură!

  Dl. Klaus Iohannis, nepreședintele României, a fost setat bine de stăpânii la care se închină. Zilnic transmite poporului același mesaj, care sună cam așa „trebuie să ne obișnuim cu scumpirile care se datorează războiului provocat de rus”. Îi spun domnului Președinte că puterea economică se subordonează celei politice, iar după 30 de ani de politică dacă nu a înțeles încă acest lucru, atunci este un repetent nerecuperabil.

  Poliția rutieră din România a dispărut, iar accidentele rutiere sunt în top. Dacă nu ai pe cineva care să impună disciplina în trafic, intervine legea junglei, scăpa cine poate și mai ales cei care au mașini puternice sau conduc tiruri, camioane sau tancuri.

  Dl. Ion Lungu, după ce a dat drumul la varianta ocolitoare a municipiului Suceava, vrea cu orice preț să distrugă zona Mirăuți, inclusiv Sfânta Biserică, iar cei care au puterea pentru a o proteja dau diplome și se uită prin conturi după banii primăriei.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.