Ursula van der Leyen poate distruge alianța din Uniunea Europeană

  0
  124

  Politica guvernului UE, condusă dezastros în ultima perioadă de timp de Ursula van der Leyen, poate duce la o destrămare a Uniunii Europene.

  Doamna Ursula îi amenința săptămână trecută pe italieni. Dacă votează, la alegeri dreapta, nu mai pupă banii UE. Un asemenea șantaj a început timid la adresa Ungariei, după care a trecut spre Polonia, iar cu un tupeu de borfaș s-a continuat cu Italia.

  Șefa Comisiei Europene iubește dictatura, iubește să dea ordine neraționale, iar cel mai mult iubește să bage groaza în populație, cum s-a întâmplat pe timpul virusului.

  Acum, doamna van der Leyen dorește să fim solidari cu cei mai bogați și ne învață cum să trăim fără lumină și fără căldură.

  Ce-i mai place să facă doamna Leyen, să distrugă agricultura tradițională, Sfânta Familie, biserica, motivând că viitorul este al individului, necredincioșilor și a mâncătorilor de gândăcei, albinuțe ori alte animăluțe.

  Ați văzut că dacă Domnia Sa nu are vreo treabă cu românii din Bucovina ucraineană, adică cu minoritățile, nu le ține partea, dar dacă unele minorități din România sunt puțin deranjate, jumătate din Guvernul „meu” este la ușă.

  Fostele state comuniste din UE nu sunt pe același nivel de discuții cu șefa guvernului Europei, nu sunt pregătite pentru așa ceva, iar dacă sunt furate de banii europeni, umilite cum se întâmplă cu Ungaria, Polonia, Italia și chiar constranse să facă o politică nefirească, atunci pasul către destrămare a UE nu-i mare.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.