Urzica cea mândră 04.06.2022

  0
  172

  Statul polonez, după ce le-a făcut jocul celor din UE și SUA legat de războiul din Ucraina, s-a trezit că nu mai primește bani prin PNRR. Motivul fals invocat de lipitorile de la Bruxelles sună cam așa, Polonia nu îngăduie minorităților LGBT să se manifeste slobozi prin țară plus că au o justiție aservită polonezilor și nu UE. Realitatea este alta, le-au intrat o frică „în oase”, Germaniei și Franței, legat de faptul că Polonia, o țară fostă comunistă, face politică externă la nivel înalt în Europa.

  O parte bărbătească din refugiații din Ucraina, cei care s-au ascuns să dea ochii cu rușii pe front, și-au făcut găști prin orașele mari ale Europei occidentale pentru putere și bani, mai ales în Polonia. Nu-i o chestie inventata de mine, ci spusă de cei care s-au izbit de așa ceva.

  Domnul Gheorghe Flutur după ce a terminat de făcut Autostrada Nordului vine și ne vinde gogoși cu reconstrucția Ucrainei. Prietene, nu ai fost în stare să faci în județul Suceava un drum normal, cu parcare și alte locuri de relaxare și vrei să construiești în altă țară?

  Ministrul Pădurilor din România a jurat că apără pădurea de hoți. Bine, asta după ce tara noastră trece la moneda euro.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.