Urzica cea mândră 09.07.2022

  0
  159

  Ucraina nu va avea liniștea dorită până nu se împacă cu istoria și își va cere iertare minorităților pe care le-a umilit decenii la rând. În Cernăuți, oraș românesc, nu găsești străzi cu numele marilor români. Zelenski trebuie să-și schimbe, în cel mai scurt timp, politica față de toate minoritățile, inclusiv români, unguri, poloni, etc, altfel pierde totul.

  Rareș Bogdan sau rujatul cum mai este alintat în politică românească, este cel mai parșiv și trădător om politic. Pentru un pumn de arginți l-a vândut pe Ludovic Orban, după care și-a continuat știința de trădător și cu Florin Cîțu. Istoria ne-a demonstrat că trădătorii întotdeauna au un final dureros și urât.

  Râul Suceava a fost poluat la maxim de către ACET, dar nu am auzit pe nimeni de la societatea mai sus menționată să spună că regretă ceea ce s-a întâmplat, iar domnii Flutur și Stan au intrat într-un somn al nesimțirii, știindu-se protejați la maxim de multe instituții, iar nemurirea și-au cumparat-o de la Calinic Suceveanu. Când dinozaurii ne conduc, viața devine din ce în ce mai grea.

  Mi-a povestit un prieten că de ziua soției, adică săptămână trecută, fata a făcut comandă de zeci de trandafiri de la firma care se ocupă de aprovizionare cu flori și la Casa Regală, iar drept mulțumire i-a oferit o felicitare cu „Crăciun Fericit”. Se pare că și profesioniștii au căpătat unele calități de la politicieni.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.