Urzica cea mândră

  0
  450

  09.03.2022

  Actualii lideri de la PNL și PSD sunt două hârti igienice agățate pe gardul de la Cotroceni. Sunt cei mai slabi politicieni pe care i-a avut România în ultimii 31 de ani. Împreună cu UDMR au o majoritate puternică în Parlament și pot să ne facă viața mai frumoasă, dar sunt limitați în gândire, în fapte. Păcat că nu au înțeles în ce secol trăim și care-i rolul unui lider. Să le mai spună consilierii lor că ce s-a întâmplat astăzi cu carburanții e doar preludiu la ceea ce va urma.

  Într-o perioadă mai agitată din punct de vedere militar, România are ca prim-ministru un general, iar ca șef la armată un sociolog. Numai un Cîțu și un Ciolacu mai putea gândi așa ceva. Militarizezi guvernul, iar armata o duci în brațele unuia care se plimbă în pataloni scurți și cu o carte scrisă de Karl Max în mână.

  Recunosc că dl.Flutur este un mare vizionar. Nu a făcut Autostrada Nordului pentru că știa cât de mult va crește prețul carburantul și automat va scădea circulația. Bănuiesc că s-a orientat spre zona de tracțiune animală, iar într-un viitor apropiat guvernul va aproba Autostrada Cailor care va porni din Suceava și se va extinde în toată țara.

  Copacii din pădurea de la Călinești Enache tot speriați sunt și fug mai departe cu ajutorul camioanelor. Mă gândesc că de mâine se vor alinia și în căruțe.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.