Urzica cea mândră

  0
  273

  11.03.2022

  Gata s-au rezolvat toate problemele din România!?! Dl.Iohannis, dl.Ciucă, dl.Flutur și alți domni, foști tovarăși, vrea să pună gratii în jurul presei, să o aducă la tăcere și profitând de conflictul din Ucraina vrea să termine cu presa liberă și opozantă. Conform unui proiect de lege, cine îl mai critică pe Președintele Romîniei, pe Prim-Ministru și pe alți demnitari din arcul guvernamental sau alte cuvinte ”cheie” dispuse de anumiți ”profesioniști aleși după sprânceană” va fi decăzut din dreptul de a mai scrie, cu alte cuvinte cenzurat, închis și ”biciuit” de ceilalți. Ce v-am spus, cu o săptămână în urmă, anii ´40 sunt întorși.

  Domnul-tovarăș Arafat a ajuns să ne conducă armata, sănătate, intervenția, iar mai nou și presa. Un asemenea personaj, cu o asemenea experiență trebuie neaparat trimis în Ucraina. Câteodată stau și mă gândesc oare când mai doarme dl.Arafat?

  Am văzut că sunt mulți șoferi care nu-și curăță mașina după o ninsoare, dar să-i vezi ce revoltați sunt mititeii cînd primesc pe parbiz, de la altă mașină, zăpadă, dar dacă se întâmplă invers, adică de la ei să plece, nu-i bai. Numai armata îi mai poate disciplina pe șmecherii ăștia.

  Unii copaci din pădurea suceveană Călinești Enache s-au transformat în multe cioate.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.