Urzica cea mândră

  0
  367

  22.03.2022

  Rusia după ce va pune mâna pe toate porturile din Ucraina poate negocia mai mult decât vrea. Practic, controlează aprovizionarea Ucrainei, iar finalul se va face după regulile lui Putin. Nu trebuie să fie un mare strateg militar ca să înțelegi asemenea lucru.

  Guvernul României vrea să dea ordonanțe de urgență mai urgente și mai secrete decât înainte. Cu alte cuvinte, cînd consideră guvernul că o treabă este mega urgentă, plasează un OUG la secret, bineînțeles cu apariție în Monitorul Oficial, dar dispare transparența. Un fel de gândire românească aflată în drum spre capitala Austriei, dar cu oprire la Kiev.

  O parte din europarlamentarii de România, datorită prostiei, blochează dezvoltarea Poloniei. Și asta tocmai într-o perioadă tulbure a Europei, cu un conflict în plină expansiune, cee ce va face ca încrederea polonezilor în factorii de decizie de la Bruxelles și București să ajungă sub nivelul mării.

  Autostrada Nordului sunt sigur că se va face, dar după ce cei din UE va aproba noul plan de dezvoltare a României pentru perioada 2300-2304 sub conducerea rușilor de la Gazprom.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.