Urzica cea mândră

  0
  431

  24.03.2022

  Vladimir Putin a transmis un mesaj Europei destul de limpede și clar: vreți gaz rusesc și petrol pentru economia voastră plătiți în valuta pe care mi-o doresc eu, adică în ruble. Dolarul și euro nu sunt recunoscute de Federația Rusă. Acum cine-i mai deștept și mai precaut?

  Președintele Zelenski dă dovadă de o maturitate și de un comportament cu adevărat european. Interzice prin lege ce partide vrea, confiscă banii numai de la cine vrea, cenzurează presa pe care o vrea, totul în numele unei democrații noi, inventate de dânsul, adică ”democrația ucraineană”  care, după cum văd, este aplaudată cu mult entuziasm de unele guverne ”independete și democrate”. ”Cine se adună, se aseamănă”, spune un vechi proverb.

  PMP și USR cruce au un numitor comun: ambele partide iubesc să-și devoreze președinții. La PMP mai este un lucru ciudat, cel care a îngropat partidul, adică la adus sub 5% la parlamentare, a ajuns din nou al doilea președinte, dar cu o putere mai mare, este șeful PMP de pe tot globul pământesc.

  Copacii din pădurea suceveană Călinești Enache fug mai departe. Dacă mă întrebați când se va termina această deplasare interesantă vă spun că nu știu.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.