Urzica cea mândră

  0
  171

  26.03.2022

  Puterea unui stat se așează în primul rând pe înțelepciunea oamenilor politici. Dacă, tu, ca popor, ești condus de personaje energice, cu gândire pozitivă și doritori de muncă, ai șanse mari la bunăstare, dar dacă ai parte de politicieni trecuți de a treia tinerețe, cu greu mai poți avea încredere în deciziile pe care le iau.

  De USR cruce, partidul viitorului, nu am mai auzit mare lucru în ultima perioadă de timp. Se pare că liderii acestei formațiuni politice sunt trecuți la conservare.

  În conflictul dintre Rusia-Ucraina am observat că singurii care au victime în rândul soldaților, conform spuselor lui Zelenski, sunt rușii, iar la ucraineni numai civilii au suferit pe când armata lor este nemuritoare din cauza unei poțiuni magice primite de la Casa Albă.

  Copacii din pădurea de la Călinești Enache sunt mutați, contrar voinței lor, pe la vorbitorii de limba germană sau gateriștii care sunt combinați cu lemnul. Poate într-o zi normalul va fi normal, iar hoții de lemn vor fi trași pe dreapta.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.