Urzica cea mândră

  0
  254

  29.03.2022

  Președintele Băsescu a pierdut procesul cu CNSAS în urma căruia s-a confirmat că a fost colaborator cu securitate, cu alte cuvinte a mințit când a completat acea declarație de colaborare sau necolaborare cu securitatea, deci dosarului de candidatură a fost un fals, deci funcția de Președinte tot prin fals a obținut-o. Și deci toate actele pe care le-a semnat ca șef de stat tot un falS sunt?

  Președintele Senatului, domnul Cîțu, a făcut o vizită în SUA. Mă gândesc că nu s-a dus să-și vadă propriu dosarul legat de faptele de vitejie pe care le-a făcut în tinerețe, ci pentru a realiza niște acorduri maximale cu beneficii pentru țară. Din pozele prezentate de anumite trusturi de presă, dl.Cîțu s-a întâlnint cu no name din politica americană, adică cu anumiți ciuri-buri dar mai la pensie, cu alte cuvine s-a plimbat frumos pe banii statului. Un liberal adevărat se cunoaște doar după fapte!

  Copacii din pădurea suceveană Călinești Enache fug! Fug săracii de drujbe și de prostie. Dacă mă întrebați când se va termina această deplasare interesantă vă spun că nu știu.

  Sunt bucuros când am auzit că dl.Flutur vrea să facă Autostrada Nordului varianta B, adică un fel de beheheeeeeeee.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.