Urzica cea mândră

  0
  205

  30.03.2022

  Gripa s-a întors la treabă, cam așa suna o știre de ieri. Ăsta-i primul semn că vom scăpa de virusul care ne-a sucit viața mai bine de doi ani, iar cel de-al doilea va depinde numai și numai de înțelepciunea noastră.

  Prin trădarea dl.Florin Cîțu a ajuns președintele PNL și tare mult i-a mai plăcut. Se pare că tot prin trădare va fi îndepărtat din politică. Totul depinde de cartea pe care o va juca Președintele tuturor președinților din România, adică Cel mai Înțelept de la Sibiu.  

  Doi domni care conduc două instituții, adică șefălăii de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava și Consiliul Județean Suceava vor o facultate de medicină înghesuită în curtea Spitalului Județean de Urgență Suceava, dar uită că un spital funcționează după niște legi care dacă nu vor fi respectate își va pierde din paturi. Când te lăcomești pe o direcție, într-o zi poți pierde tot controlul!

  Dacă dl.Flutur va aplica același pincipiul după care s-a făcut groapa de gunoi de pe Mestecăniș și la viitoarea Facultate de Medicină atunci singur cel mai bun doctor va fi trenul.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.