Urzica cea mândră

  0
  185

  01.04.2022

  Domnul Florin Cîțu are șanse mari să rămână fără șefia PNL. Totul depinde de răspunsul celui care l-a înscăunat. Dacă îl prinde în zilele care vorbește rar sau mai deloc, s-ar putea ca dl.Cîțu să-și piardă toate funcțiile.

  Județul Suceava se vede că-i condus de un liberal cu urechile vopsite-n roșu de Fălticeni. Oriunde ai merge, industria suceveană duduie, agricultura face ravagii, iar Autostrada Nordului a intrat, din păcate, în reparații capitale.

  Primarul municipiului Suceava, domnul Ion Lugu, vrea să mai desființeze trei treceri de pietoni. După cum se observă, dl.Lungu dorește să reducă traficul pietonilor, o soluție mai mult decât inteligentă, iar pentru asta îl ajut cu următoarea propunere: sucevenii care locuiesc în Centru, Obcini, George Enescu vor circula în zilele cu soț, iar ceilalți ce mai rămâne.

  Am o dilemă, chiar două, la care nu găsesc răspuns: dl.Flutur sau dl.Stan i-a criticat vreodată pe hoții de lemn? Dl.Flutur și dl.Stan a criticat veodată acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș? Dacă știți de asemenea evenimente, vă rog să mă anunțați. Degeaba faci cruce cu dreapta, iar cu stânga îți astupi buzunarele.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.