Urzica cea mândră

  0
  206

  06.04.2022

  De ciudă că nu au putut controla alegerile din Ungaria, UE aplică sancțiuni lui Viktor Orban. Actualii lideri politici europeni vor supunere maximă, iar atunci când nu reușesc trec la amenințări. Bine ați venit în Europa milemiului III!

  Președintele României, dl.Iohannis, de frica războiului vrea să-și facă casă sub pământ cu autostradă direct spre Sibiu. De ce ți-e frică, de-aia nu scapi!

  Am citit în presa locală că au fost trimiși în judecată toți autopsierii Spitalului Județean Suceava pe motiv că au cerut bani la începutul pandemiei pentru anumite lucruri. Celor care au uitat le spun că în martie-aprilie 2020 de frica virusului nimeni nu-ți intra în morgă, așa că eroii de astăzi de pe internet, ieri, adică la începutul virusului, erau cu pampers la funduleț de frică (în schimb niciodată nu i-am înțeles pe cei care fură de la persoanele decedate sau de la cei aflați la grea încercare, aici legea trebuie să fie mult mai dură). Și încă ceva: câți dintre cei care se bat cu cărămida în piept au curaj să lucreze în morgă?

  Respectați și iubiți pădurea, nu o distrugeți!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.