Urzica cea mândră

  0
  278

  19.04.2022

  În China pe motiv de virus, drepturile omului, cele minimale, de viață, de existență, au fost anulate de Partidul Comunist Chinez. Cu alte cuvinte, cine nu-i cu noi, este împotriva noastră. Nu am auzit nicio reacției din partea americanilor. Poate au o înțelegere tacită și cu bătaie lungă!

  Viața din România, într-un an de zile, s-a deteriorat într-un ritm amețitor. De la 5.60 lei/litru de motorină în aprilie 2021, astăzi s-a ajuns la 9 lei/litru. Tot înainte vrednici liberali!

  Societatea civilă din județul Suceava face presiuni pe mogulii județului, iar la alegeri când trebuie unitate nu se întâmplă nimic important. Dacă se dorește ceva util, trebuie căutat un lider, iar în jurul lui să se construiască ceva serios.

  Dacă dăm timpul în spate, așa cu vreo doi ani, puțină susținere avea dl.Flutur pe rețelele de socializare. Și cu toate acestea a ieșit din nou președintele CJ Suceava. Ceva nu se leagă, adică ori votul nu a fost vot sau trandafirii cu origini din Fălticeni s-au aplecat în fața săgeții.   

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.