Urzica cea mândră

  0
  620

  28.04.2022

  Hristos a Înviat!

  În dragoste, ca și în război, este permis orice. Bine, în afară de adevăr, care întodeauna este în tabăra fiecăruia.

  România, legalizează printr-un OUG, gândit și născut printre blidele militarilor de la OTAN, că excedentul de armamet din armată poate să fie donat către oricine are nevoie într-un conflict militar și este de partea binelui, dar care neaparat să poarte numele de Ucraina. Problema este că țara noastră nu are nicio treabă cu tehnica militară, cât despre dotări militare sau excedent, nu cred că-i ajungem nici măcar pe moldoveni. Și atunci, nu devenim dintr-o dată ”paravanul” celor de la OTAN care alimentarea războiul din Ucraina. Bine, asta pentru început. Întrebarea cea mai nasoală este: cine vrea binele într-un război?

  Ucrainenii, de bucurie că-i sprijin, au dat jos din Cernăuți o copie după documentul care atestă orașul emis de către domnitorul moldovean, Alexandru cel Bun. Asta da omeniei și respect prezentat de către oficialitățile din Ucraina. Slava celor care nu ne respectă!

  Dacă județul Suceava s-ar dezvolta așa cum arată și viața politicienilor care ne conduc, în trei ani depășim cu mult Monaco sau Luxemburg, iar Autostrada Nordului ar fi o realitate pe care am putea să o verificăm pâna la finele anului 2022.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.