Urzica cea mândră

  0
  448

  30.04.2022

  Omenirea ca să supraviețuiască are nevoie de hrană, apa, lumină și căldură. Toate cele 4 elemente esențiale le găsești din abundență în România, dar culmea românii suferă după ele. Mâncarea-i scumpă, apa-i semi poluată, lumina produsă tot de noi, dar este vândută de francezi sau nemți, iar căldură, tot locală, este combinată de austrieci, ruși și nemți. Tare-i bine când țările dezvoltate și-au găsit sclavi din România și ne văd gogoși de genul ”că ne vor binele”.

  Biden este sub acoperire și luptă ”tot mascat” pentru pace în Europa prin alimentarea Ucrainei cu armament și tone de dolari, iar pe restul Europei cu speranța că sub șapcă mai are un dram de minte, dar uită să tragă apa la baie. Să ne rugăm pentru luminarea lui Biden!

  Războiul din Ucraina i-a făcut pe bogații lumii să se blocheze între ei. Americanii, francezii, nemții, englezii, etc, etc, i-au stalinizat banii miliardarilor ruși, iar rușii au lenificat banii celolalte națiuni bidenizate.

  Municipiul Suceava va primi până în 2030 aproape un miliard de euro de la UE pentru a deveni un oraș inteligent. Rămâne de văzut dacă și rușii sunt de acord cu o asemenea investiție.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.