Urzica cea mândră

  0
  578

  16.05.2022

  Eurovisionul din acest an ne-a arătat exact cum se prezintă linia politică din UE. Câștigătorul este stabilit cu mult timp înainte de către cel puternic, chiar dacă votul indică altceva. Vremea democrației se pare că a apus în Europa, iar dictatura fardată și-a intrat ”în pâine”. Fiecare pasăre moare pe limba ei!

  Vă spun de pe acum că Ucraina va câștiga și CM de Fotbal din 2022. Face ceva dl.Biden și cu doamna Ursula von der Leyen pentru o asemenea manevră. Tare mi-e teamă că statele care nu au aderat tot timpul la ideile lui Zelenscki să nu fie cucerite de către ucraineni după ce finalizează războiul cu rușii. Nu-i văd bine pe francezi și pe nemți.  

  Inflația și taxele din România sunt în permanentă creștere, la fel și taxele. Bine, salariile, pensiile românilor rămân la fel ca în 2020.

  Funcțiile de primar se pare că sunt trecute în România ca moștenire, vezi cum se dorește în cazul lui Piedone, iar alegerile un fel de pierdere de timp și bani. Propun ca parlamentarii români să voteze o lege prin care toate funcțiile politice să fie lăsate ca moștenire de părinți copiilor și dacă sunt familii fără copii să le predea altor rude, iar la cei cu mai mulți copii, funcția să treacă pe la fiecare copilaș prin rotație.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.