Urzica cea mândră

  0
  468

  18.05.2022

  Din vara asta se va începe exploatarea gazelor din Marea Neagră atât de necesare pentru poporul austriac, pentru cel german, francez, posibil ucrainean, iar dacă mai rămâne ceva, va avea și românul, dar la un preț de preț, adică de vreo trei ori mai mari decât restul Europei. În ultimii 33 de ani nicio lege nu a fost votată pentru binele românului. Toate au fost combinate pentru a sprijini pe cei puternici.

  Furtul de lemn a devenit un sport protejat de lege prin voința politicienilor. Atâta timp cât PSD și PNL din județul Suceava nu spun nici ”pîs” pe acest subiect, totul duce doar într-o singură direcție, adică cea a jafului. Păcat că dl.Flutur și dl. Stan nu sunt de partea naturii.

  Dezvoltarea României ține de bunăvoința celor de la Bruxelles. Cel care-i în lumea lui și trăiește la Casa Albă nici gaura de covrig nu vrea să ne-o dea. Primim atât cât să trăim de pe o zi pe alta, cu dobânzi mari, iar restul sunt doar vorbe goale urât așezate în paragrafe și legi.

  Dacă nu era conflictul din Ucraina, eram închiși de mult timp și controlați după ora 20. Libertate, egalitate și fraternitate sunt cuvinte magice ce au fost închise în secolul XXI la Bastilia, inclusiv și de către Macron.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.