Urzica cea mândră

  0
  568

  21.05.2022

  Statul român poate câștiga la buget minim două miliarde de euro pe an doar din impozitarea pensiilor speciale și din amenzile date șoferilor care utilizează mobilele pe post de calcuator atunci cînd conduc. Dacă stai la o trecere de pietoni, din 20 de mașini care trec pe lângă tine, cel puțin opt șoferi sunt atenți la ceea ce scriu, vorbesc sau privesc pe telefonul mobil după care își aduc aminte că au de condus un autoturism.

  România trebuie să se retragă de la concursul măsluit intitulat Eurovision. După ce plătești o taxa mai și ești umilit la vot. Asta da democrație cântată pe note false.

  Ministrul pădurilor, ungurul care a accepta să fie ucis ursul Arthur, dl.Barna sau dl.Bârnă cel Mincinos, ne poveștește că pădurile nu mai sunt furate, iar noi ar trebui chiar să-l credem și să cădem în genuchi pentru tot ceea ce a făcut în România, pardon în Ungaria, doar a jurat credință pe constituția vecinilor.

  Fotbalul din România arată ca viața și clasa politică. Care fură o duce bine, dar fără rezultate, iar cine vrea să facă ceva util este lovit cu pietre și scos de la conducere.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.