Urzica cea mândră

  0
  315

  30.05.2022

  Președintele României este într-o vacanță prelungită de 8 ani. O mai întrerupe doar dacă-i vine cineva în vizită pe la Palatul Cotroceni, în rest cu greu își justifică leafa pe care o primește. Cât despre binele românilor, așa ceva nu a învățat, dl.Iohannis, la școală.

  Prețul barilului a scăzut, dar benzina și motorina tot îi scumpă, semn că obediența trebuie plătită din buzunarele celor mulți și cu puțini bani.

  Codrii sunt mai departe furați, iar acest blestem nu va dispărea de la noi atât timp cât o parte dintre politicienii din România și UE nu vor dori să protejeze pădurea. Ungurul care se dă Ministrul Pădurilor una vorbește și alta face.

  Să ne mai aducem aminte de o mega realizare semnată PSD-PNL în județul Suceava. Groapa de gunoi de pe Mestecăniș. Când o privești îți dai seama ce oameni avem la guvernare și cât de mult ne dorește binele Partidul Social neDemocrat împreună cu Partidul neNațional Liberal. În rest sunt vorbe goale semnate cu dedicație ”pentru cei care mai cred în noi”.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.