Urzica cea mândră

  0
  172

  14.06.2022

  Prețul barilului scade, în schimb motorina și benzina cresc zilnic ”copilașii” văzând cu ochii. Marii producători de carburanți practică o speculă ce se vede de la o poștă, dar statul român tace și se hrănește din banii și blestemele oamenilor simpli.

  Evoluția democrației din România, în ultimii 4 ani, este maximă. Avem primar la un sector din capitală care și-a câștigat mandatul prin furt, un președinte de țară care îi iubește pe străini nu pe români, lemnul este manglit sub atenta oblăduire a unor instituții ale statului, practic trăim în perioada fanariotă descrisă frumos de Nicolae Filimon.

  Cei de la PSD Suceava îi critică pe cei de la PNL Suceava. Cine se tachinează se iubește la maxim. Acum mă gândesc că în Suceava nu va apărea variola maimuței, varianta politică.

  Locuitorii din zona Mirăuți, pe unde trece varianta ocolitoare a municipiului Suceava, zilnic sunt plini de bucurii. Mașinile trec în deal și în vale cu viteză, capacele de la canalizare zdrăngăne la fiecare trecere a roților, cu alte cuvinte în permanență este un zgomot care te duce spre exatz.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.