Urzica cea mândră

  0
  167

  21.06.2022

  A mai trecut o zi și iarăși locuitorii din zona Mirăuți, pe unde trece varianta ocolitoare a municipiului Suceava, s-au mai umplut cu o porție de bucurie. Mașinile trec în deal și în vale cu viteză, capacele de la canalizare zdrăngăne la fiecare trecere a roților, cu alte cuvinte în permanență este un zgomot care te duce spre exatz.

  I.P.S Calinic Suceveanu îi laudă pe liderii liberali suceveni. Bănuiesc că toată traba asta are un preț, altfel cuvintele seci nu au valoare. Îl rog pe I.P.S Calinic să binecuvânteze codrii din Bucovina pentru a nu mai cădea pradă hoților de lemn.

  Scumpirea carburanților va continua exact cât își va dori guvernul Iohannis. Voința politică o anulează pe cea economică numai dacă se vrea.

  Europa va avea șanse mari să facă frigul la iarnă. Sancțiunile impuse Rusei nu fac altceva decât să ne aducă frigul în case. Gazul rusesc se va odihni, iar rezervele României se vor deplasa spre vorbitorii de germană, iar noi, cei de jos, ne vom încălzi doar gîndindu-ne la vară.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.