Urzica cea mândră

  0
  167

  12.07.2022

  Președintele Poloniei, domnul Andrzej Duda, a cerut Ucrainei să recunoască masacrul ce l-a făcut asupra unui număr de aproximativ 12.000 de polonezi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Chiar dacă va duce cu siguranță la o ”răcire” a relațiilor polono-ucrainene, până la urmă adevărul trebuie spus și recunoscut, inclusiv crimele. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, doarme mai departe și nu-l interesează de istoria românilor. Vă rog frumos să faceți liniște, omul trebuie să se mai odihnească încă doi ani la Cotroceni.

  Guvernul 50 de bani vinde cu preț de nimic cerealele. Când ești pus numai să faceți ceea ce îți dictează alți, poți să-ți distrugi, într-un final, propriu popor.

  Autostrada Nordului se îndreaptă spre o nouă victorie care va fi discutată pe o masă de tenis între PSD și PNL de Suceava.

  Se pare că dl.Gheorghe Flutur și IPS Calinic Suceveanu sunt fani ai reîntregirii Bucovinei, adică vor lupta ca partea din România a Bucovinei să se unească cu cea din Ucraina. Reînființarea Mitropoliei Bucovinei este un pretext bine gândit, iar capitala mitropolitană sigur va fi la Cernăuți. Și uite așa istoria își va primi recompensa.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.