Urzica cea mândră

  0
  135

  23.08.2022

  23 august 1944, România regalistă a întors armele împotriva aliaților, adică le-a îndreptat spre nemți. Istoricii spun că prin acest gest, cel de-al Doilea Război Mondial s-a terminat mai repede cu minim 6 luni, iar România a intrat în epoca comunistă, epoca întunecată. Dacă rămânea mai departe regele și Brătienii, Maniu, astăzi nu mai aveam nulități cu numele de Ciolacu, Ciucă, Barna, Flutur, Iohannis, Clotilde, Băsescu, Roman, etc. Politicienii de astăzi trebuie să le mulțumească comuniștilor de ieri pentru existența lor și chinul nostru!

  USR cruce, partidul speranței, suferă puternic. O boală rară s-a aciuat în partid, iar tratament nu există. Și uite așa un alt partid de nimnicari, care ne-au mâncat ani buni din viață, se îndreaptă spre cimitirul istoriei.

  Vizita premierului Ciucă în județul Suceava este un moment prielnic de laudă a familei sucevene Gheorghe Stan. Probabil că de data asta vor scrie cu boii pe dealurile din zona Fălticeni ”Bine ați venit, domnule șef!”

  Șeful bisericii din Bucovina se dă bine cu politiceinii. Le oferă diplome și așteaptă bani, dă voi să distrugă o istorie a Moldovei, adică Biserica Mirăuți bineînțeles tot pentru bani. Cine aleargă după bani nu primește iertăciunea!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.