Urzica cea mândră

  0
  149

  31.08.2022

  Mihail Gorbaciov, cel care a modelat lumea în anii ´90, cel care a redat Europei libertatea cu prețul prăbușirii Rusiei (URSS), a plecat la cele veșnice. Bătrânii au spus că un om pătat va schimba lumea și tot un altul va distruge normalul.

  Îi felicit pe cei de la Știri din Bucovina pentru curajul pe care îl au de a prezenta dedesubturile afacerii ”Calinic”. Cînd conducătorul bisericii amestecă credința cu politicul și cu banii, iubirea față de cel necăjit dispare.

  O parte din primarii liberali din județul Suceava sunt puși pe căpătâi. Vând pământurile comunei pe doi lei, ca si cum ar veni sfârșitul lumii. Le spun ca orice prost poate vinde sau mări taxe, un primar deștept, în schimb, găsește soluții pentru a protejeaza și dezvolta o localitate. Când îi votezi pe analfabeți, riști să rămâi fără viitor!

  Pe Mestecăniș avem parte de accidente rutiere soldate cu morți înainte de a da drumul la acea groapă de gunoi. Imaginați-vă cum va arată Mesrecănișul dacă se va da drumul la acea rușine națională? Oare cei de la PSD și PNL Suceava au rămas fără rațiune și logică? Cât despre legalitate, de mult timp acest cuvânt este un moft.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.