Urzica cea mândră

  0
  127

  08.10.2022

  Olanda nu ne va da voi să intrăm în Schengen până nu le dăm portul Constanța. În vremurile care trăim orice țară care aderă la Schengen trebuie acceptată. Posibil să avem undă verde după ce UE se va desființa, iar intereseul pentru un anume acord să fie aproape nul.

  Președintele României, dl.Iohannis, a ieșit săptămâna asta la declarații. Bine, ele sunt fără valoare istorică, dar subiecte bune de presă. După ani și ani, mutu calcă lutul, iar la următorul mandat poate va merge în vizite de lucru și prin țară.

  Un politician din Ucraina este supărat că Zelenski nu a primit Premiul Nobel pentru Pace. Păi, este și normal că un lider care conduce un război să nu primească ceva pentru pace. Până și titulatura ”Premiul Nobel pentru Pace” îți spune ceva. Dacă era Premiul Nobel pentru Război, atunci Zelenski sigur îl primea.

  Binecunoscuta familie bucovineană Stan Flutur se întrec în declarații politice siropoase. După spusele acestora sucevenii o duc cel mai bine din toată Europa, dar nu au bani pentru utilități și mâncare. Când tata-i prost și copiilor le merg rău!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.