Urzica cea mândră

  0
  264

  02.06.2021

  Cei de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava merg mai departe pe varianta de a ridica  Facultatea de Medicină pe un teren din incinta Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, iar cele 30 de hectare pe care USV le are la 3 kilometri de municipiul reședință de județ, după cum se arată, vor să le transforme în bitcoini sau în alte monede virtuale ori poate USV se va profila pe culturi de buruiene.

  Cei de la USV Suceava, prin poziționarea viitorului sediul al Facultății de Medicină, vor să aglomereze o străduță din municipiul Suceava, respectiv str. Scurtă, unde are acces salvările, orice întârziere dă bine la viață, ai medicina lângă tine, cu alte cuvinte chiar se ține cont de sănătatea suceveanul.

  Cei de la USV Suceava nu au parte de o viziune pe partea de dezvoltare. Orice facultate nouă arată ca un magnet, atrage investitori, deci bani, firme interesate de tineri specialiști, firme care se ocupă de utilități, cu alte cuvinte dezvolți o zona fără prea multe eforturi financiare, doar dacă ai parte de intelect, iar acest lucru se învață încă de la primele cursuri de economie. Oare rectorul a terminat vreo facultate?

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.