Urzica cea mândră

  0
  170

  12.10.2022

  Conform celor grăite de către ambasadorul Olandei în România, nici acum nu pupăm Spațiul Schengen. Cu greu te poți înțelege cu politicienii olandezi, care se dau mari în toate cele, dar uită un lucru: niciun refuz nu poate fi la infinit.

  Șeful PSD-ului din județul Suceava este bucuros ca și-a mai câștigat un membru din tabăra ”puie”, adică în persoana senatorului din Fălticeni, dl.George Mîndruță. Am așa o presimțire că dl.Stan îl pregătește pe dl.Mîndruță pentru posturile de primar de Fălticeni și șef de partid. Și uite așa, la orizont, mai apare o nouă iubire imposibilă.

  Primarul de USR cruce, din sectorul 1, este prezent peste tot, mai puțin în administrație. Vorbește atât de mult, încât uită de ce a fost ales, pardon, pus prin combinații. Cine ascunde azi un ou, mâine ajunge primar din nou!

  Biserica Mirăuți din municipiul Suceava zilnic este zguduită de traficul rutier care duce peste Podul Unirii. Păcat că însuși șeful Bisericii din Suceava nu vrea să priceapă importanța acestui Sfânt Lăcaș. Cînd te pune cineva pe o poziție cu o anumită temă, cu greu ai să înțelegi simbolistica și importanța unor lucruri mărețe din trecut. Gloria prezentul îți întunecă rațiunea!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.