Urzica cea mândră

  0
  139

  25.10.2022

  Se pare că politicienii români cu greu se mai pot înțelege cu domnul Președinte Iohannis. O fi oare vinovat limba cu care se comunică sau înălțimea de la care zbor ordinele?

  Domnul Gheorghe Flutur se adresează frumos oamenilor simpli, mai ales sucevenilor. De exemplu, pe locuitorii din Valea Putnei i-a dat în judecată pentru curajul de a promova adevărul, natura, (fără groapă de gunoi pe Vârful Mestecăniș), iar pe restul îi trombonește în cheia fa pe la televiziuni ce frumoasă este viața când ai bani pe card sau în buzunar, iar restul să stați în rugăciune și în post.

  McDrive de la McDonald’s din centrul municipiului Suceava trebuie schimbat la periferia orașului sau poliția să-și facă datoria că doar bugetul primăriei are nevoie de bani. Pentru un cartof și o chiflă blochezi circulația pe o zonă semnificativă. Barabulele românești sunt mult mai sănătoase decât cartofii de la mac-mac.

  După ce s-a făcut Suceava metropolitană, viitorul sediul al Facultății de Medicină se poate muta în zona Moara, asta așa, pentru cei care au puterea și mai gândesc puțin. Transport este, teren mult are USV Suceava, utilitățile da, nu mai trebuie decât voință. Cine harnic, muncește și este inteligent își face facultate la 2 kilometrii de municipiul Suceava!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.