Urzica cea mândră

  0
  100

  21.01.2023

  În România anului 2023 se mai moare ucis de câinii maidanezi, cu toate că sunt zeci de asociații, fundații care îi protejează, îi apără pe cățelași pe bani mulți, chiar mai mulți decât alocația unui copil pe o lună.

  În Ucraina un șef din energie și-a dat premii de ….. 10 milioane de dolari. Asta îmi aduce aminte de o caricatură văzută pe Facebook unde protagonist este Volodimir Zelenski care spune cam așa ”Nu uita să îți plătești taxele. Alte țări depind de ele.”

  Românii și Biserica din Ucraina sunt prigoniți de mardeiașii și politicienii lui Zelenski, iar la noi, ucrainenii sunt binecuvântați de Biserică și de statul domnului Iohannis. Se vede diferența de gândire și poziției a unui stat cu o vechime de 33 de ani și un stat cu o vechime de sute de ani!

  Liderii alianței PNL-PSD de Suceava nu mai sunt prezenți, așa cam de vreo lună de zile și tare bine ne mai este. Se vede că Suceava respiră altfel. Am înțeles că familia Flutur Stan le mai pregătește sătenilor de la Putna, celor care luptă în justiției împotriva groapei de gunoi de pe Mestecăniș, încă un dosar prin care să le ceară depăgubiri că …. nu funcționează groapa și le-a lezat imaginea unor iluștii șefi de lustruit papuci.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.