Urzica cea mândră

  0
  112

  11.03.2023

  Avem un Președinte care nu are nicio treabă cu România. Din nefericire ”cine l-a ajutat” chiar a pariat pe acest lucru. Să nu-ți vizitezi țara, să nu-ți ajuți poporul care te-a pus în manualele de istorie, dar să ai în cartea de muncă la rubrica ”funcție” trecut ”Președintele statului Republica România” asta da cea mai tare șmecherie românească din ultimii 35 de ani.

  Am citit că războiul pornit anul trecut de către Putin împotriva Ucrainei a fost ținut așa de secret încât nici Lavrov nu a știut de el. Bine, miliardarii din Ucraina de pe 15, 16, 17 februarie 2022 au fugit cu avionul și cu tonele de bani din Kiev, dar nimeni nu a știut. Bieții informatori angajați de UE și USA sunt așa de neinspirați în idei, încât ai impresia că toată ziua consumă spirt tras prin pâine.

  După ultimul sondaj de opinie prezentat românilor, se pare că actuala formă de guvernare PSD-PNL-UDMR va rămâne și după alegerile 2024. Am impresia că aceste sondaje au fost comandate în preajama alegerilor din 2024 și cu rezultatul publicat în 2023 sau poate vor să ne spună ”veniți, nu veniți la vot, tot noi rămânem!”

  Varianta rutieră care trece pe Podul Unirii este varianta cea mai scurtă pentru a distruge Biserica Mirăuți din municipiul Suceava. Trăiască hectarele de teren pe care domnul Lungu le va da, pentru o bucățică de timp, lui IPS Calinic. Asta așa ca un fel de recompensă. Eu îți stric Biserica și zona, tu te faci că nu vezi!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.