Urzica cea mândră

  0
  141

  30.03.2023

  O cameră din Parlamentul României, adică Senatul, a votat că-i liber de furat de la stat, până nu depășești suma de 250.000 de lei. Cu alte cuvinte, dacă ești un pui de șef la vreo instituție a statului, poți să manglești suma 249.999 lei și nu faci pușcărie. Să mai spună cineva că spermatozoizii lui Dragnea nu sunt ”împrăștiați” pe hârtiile și mințile actualilor senatori, că nu-l cred?!

  În Franța Revoluția de la 1789 merge mai departe. Francezii, rege nu mai au și se pare că, dacă se menține mai departe ”flacăra din stradă”, nici președinte cu numele de Macron nu mai au. Unde există democrație în popor, liderii politici nu sunt de capul lor!

  Domnul Iohannis a terminat un turneu prin țările bogate. Pe când unul prin țară? Scuzați-mă, domnul Președinte iubește foarte mult luxul, iar România nu se încadrează în șablonul Președintelui.

  Varianta ocolitoare a municipiului Suceava, care trece pe strada Mirăuți și peste Podul Unirii, devine tot mai ”încărcată” semn că vibrațiile mașinilor ”reglează” tiptil, tiptil, temelia Bisericii Mirăuți și a caselor din zonă. Se pare că Primăria municipiului Suceava, sprijinită puternic de Arhiepiscopia Sucevei și  Rădăuților, vor într-un final să distrugă o parte din Istoria Moldovei.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.