Urzica cea mândră

  0
  139

  17.04.2023

  Hristos a Înviat!

  Drumurile și străzile din muncipiul Suceava arată într-un mare fel, adică dezastruos. Nu le-am văzut așa de ”ciuruite” niciodată. Poate doar atunci când s-a schimbat alimentarea cu apă rece, caldă sau tronsonul de căldură!

  Agricultura românească este condusă de un personaj care repede s-a adaptat cu umilința. Tovarășul domn ministru nu oferă niciun sprijin fermierilor, dar piedici le pune la tot pasul. Haideți să-i facem, pentru dl./tov.Daea, ministerul cormoranilor! Acolo sigur doarme bine!

  Polonezii nu mai acceptă alimente ieftine și tratate de ”n” ori chimic din Ucraina. Nu-i nimic, ruta se modifică și trece prin România! Politicienii din Polonia sunt în slujba și pentru binele poporului, iar ai noștii cârpe-n fund!

  De ciudă că nu funcționează groapa de gunoi de pe Mestecăniș, domnul Gheorghe Flutur a început să-i dea în judecată pe cei mai importanți săteni din Valea Putnei. Poate, domnul Flutur, va înțelege într-o zi (doar provine din popor) că dacă îți bați joc de un om simplu îl superi pe Bunul Dumnezeu!  

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.