Urzica cea mândră 18.07.2022

  0
  373

  Am văzut că mulți șoferi nu folosesc semnalizare atunci când se angajează într-o depășire. Posibil această categorie să fi cumpărat mașini fără semnalizare sau nu cunosc legile circulație. Oricum, lipsa poliție în trafic duce la reguli noi, periculoase, cu alte cuvinte intervine haosul.

  Sunt mulți români care critică Biserica legat de slujbele făcute pentru ploaie. Aceștia cer sisteme de irigații moderne și nu rugăciuni. Este adevărat că sistemele de irigații au un rol semnificativ în agricultură, dar dacă Bunul Dumnezeu nu-ți dă ploaie 2-3 ani de unde să mai ai apă pentru țevile de irigații? Până și comuniștii, care erau atei desăvârșiți, au înțeles că Biserica și sistemele de irigații fac împreună casă bună.

  Guvernul 50 de bani este depășit de problemele românilor. Numai dacă te uiți la fețele liderilor PNL, PSD îți dai seama câtă înțelepciune și inteligență au. Ambii sunt coborâți ziua din pod în casă, iar când apune soarele sunt trimiși iarăși în pod.

  Minți întunecate de o glorie falsă își doresc să construiască sediul Facultății de Medicină pe spațiul verde al Spitalului Județean Suceava, iar universitatea stă cu 10 hectare nefolosite la doi pași de municipiul Suceava. Când tata-i prost și copiilor le merg rău!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.