Urzica cea mândră 21.10.2022

  0
  157

  Aseară, pe postul privat de televiziune unde a fost angajat Rareș Bogdan, micuțul liberal care ne păcălește cu zâmbetul pe buze, adică pe NeRealitatea Minus, a fost promovată Bucovina, zona de Jos, cea din România. Frumos lucru, dar televiziunea era plină numai de liberali trecuți prin așternuturile pedeliste sau social-democrate, iar domnul Gheorghe Flutur mințea aproape jurând cu mâna pe biblie. Calitatea de Om și apărător al oamenilor simplii nu o mai ai atunci când îi lovești în plin pe cei nevoiași și pozezi ca victimă, cum este domnul Gheorghe Flutur. Nici Buna Dumnezeu nu-l iartă (nu știu diplomele fără esență primite de la IPS Calinic).

  Povestea prostiei și a lașității o găsiți în incinta Consiliul Județean Suceava la Cabinet Președinte.

  Universitatea suceveană își susține ideea de a face sediul Facultății de Medicină pe spațiul spitalului județean. Propun la conducerea USV încă un rector și 3 prorectori, poate așa vor afla că au 10 hectare de teren la nici 2 kilometri de municipiul Suceava.

  Președintele României, domnul Klaus Iohannis, după 8 ani de vorbe puține și fapte zero, mai are tupeul să ne explice cum face economii. Degeaba ești profesor când mintea îți lipsește!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.