Urzica cea mândră

  0
  356

  19.06.2021

  România înființează noi consulate în Republica Moldova, Marea Britaniei și Spania. Sunt scoase vreo 32 de scaune călduțe. Nu văd logica acestor posturi bine plătite, mai ales că la capitolul politică externă suntem ”varză murată”, iar la ajutor oferit românilor din diasporă doar pe hârtie le vezi, în realitate iarăși găsim ”varză murată”.

  Consiliul European îi recomandă lui Cîțu să o lase mai moale cu împrumuturile. E bine sau rău, nu știu, dar sâmțăsc că PDL-ul de lângă Prim-Ministru deja a făcut planuri pentru tăieri salariale la palmași, măriri se salarii la șefime, concedieri pe zona de muncitori, pensionări la 43 de ani pentru cine-i șmecher și scrisu cu oi pe vârfurile Munților Carpați.

  Când te uiți la chipurile tuturor miniștrilor de la USR cruce le citești inteligența și patriotismul pe fiecare dinte din zâmbetul lor. Parcă sunt urmașii lui Bicilis.

  Legenda spune că reprezentantul guvernului în teritoriul Suceava s-a împedicat de o crenguță provenită din pădurile din Bucovina, cică căzută din trăistuța unui hoț de lemne, iar de frica după căzătură, reprezentantul, a jurat că nu intră în nicio pădure din județ.

   Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.