Urzica cea mândră 25.04.2024

  0
  111

  În mini conflictul dintre Iran și Israel s-au cheltuit aproximativ 2,2 miliarde de dolari, 700 de milioane de dolari au costat dronele și rachetele trase de către Iran, iar 1,5 miliarde de dolari au cheltuit evreii pentru rachetele din apărare. Bani mulți, enorm de mulți, aruncați în aer în doar o jumătate de zi.
  Întrebarea cea mai dureroasă: câte miliarde de dolari s-au aruncat pe armament, solde, hrană, etc în 792 de zile de la izbucnirea conflictul Ucrainei cu Rusia. Peste 1.500 de miliarde de euro, la prima strigare, plus distrugerile, iar împreună depășesc ușor 2.500 de miliarde de euro. Cu jumătate din acești bani se puteau face lucruri frumoase, în toată Europa, să avem parte de o lume mai liniștită, mai sănătoasă, mai plăcută. Când politicienii din mucava iubesc războiul, nu au dragoste de fel în ei, lumea devine pe zi ce trece tot mai urâtă.

  Israel a ucis și va mai ucide zeci de mii de palestinieni, copiii, femei, bătrâni și nu răspund penal în fața legii. Când ai de partea ta tone de bani, pe americani și minciuna devine adevăr, iar asta este valabil până ajungi în fața Bunului Dumnezeu. Abia atunci, chiar dacă ești din categoria „aleșii”, genocidul se va judeca. Cu o asemenea măsură de adevăr, departe Israel nu ajunge!

  Se fac sondaje peste sondaje în municipiul Suceava cine câștigă alegerile locale care încă nici nu au început. Să dai numai un procent candidatului de la AUR, în condițiile în care partidul în cele mai urâte coșmaruri depășește 15 la sută, arată că cineva nu se pricepe la politică și vrea să pară interesant. Fiecare candidat își are locul lui sub soare, iar cei puternici întotdeauna vor câștiga.

  Groapa de gunoi de pe Mestecăniș așteaptă să adăpostească gunoaiele din politica românească. Tare mă gândesc că acel spațiu nu este suficient de încăpător pentru câte gunoaie avem în politica noastră.

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.