Urzica cea mândră 26.07.2022

  0
  364

  Aproape zilnic, în județul Suceava, sunt accidente rutiere grave. Pe acest palier batem toată Europa. Suntem fruntași! Viața are prioritate, dar ce să-i faci dacă la volan au ajuns indivizi care nu au habar de circulație, se dau haiduci, fac depășiri riscante și utilizează des telefonul mobil, iar instituțiile statului român care verifică circulația rutieră au intrat de mult timp în vacanță. Pe drumurile din România se moare mai mult decât în războiului din Ucraina.

  Varianta ocolitoare a municipiului Suceava care trece prin zona Mirăuți este făcută pentru a distruge Biserica Mirăuți și armonia locuitorilor. Când șefii se pupă pe obraz, populația suferă!

  ANAF vrea să-i jecmaneze pe oamenii simpli, iar pe multinaționale le protejează. Când ordinul politic este de a-ți distrugi națiunea, mai contează cum o faci?

  Pacea aduce prosperitate și iubire pentru omenire, iar războiul este o varianta maximă de îmbogățire, de control pentru o minoritate foarte redusă. Iubirea este plăcută în fața Domnului, în schimb îmbogățirea este căutată de diavol

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.