Urzica cea mândră

  0
  232

  11.07.2021

  Astăzi, sunt alegeri parlamentare în Republica Moldova. Bătălia pentru putere se dă între cei care vor un drum spre Europa și cei care vor un drum spre Moscova, dar din spate mai vin și cei care vor un drum verde, ecologic, plin de viață și democratic. În România s-a văzut câtă dărnicie a oferit cei care vor Europa. Grijă mare ce alegi, dragi români din Republica Moldova!

  De drept, istoric, creștinește și prietenește Republica Moldova trebuie să se unească cu România. Este și va rămân parte din Țară. Că sunt mulți politicieni falși în RM care mimează unirea, dar stau cu mâna întinsă spre România, asta-i altă discuție. Fără România, care a sprijinit Republica Moldova necondiționat de peste 31 de ani, cu miliarde și miliarde de euro, astăzi, Moldova era departe de ceea ce este, adică era inclusă în partea de Europă cu capitala la Moscova. Grijă mare ce alegeți, dragi români din Republica Moldova.

  Succes Partidului Verde Ecologist la alegerile din Republica Moldova.

  Liberalii se bat între ei pentru putere. Liberalii practică boxul, iar unii vor să meargă la câștig cu lovituri nepermise de regulament. Cîțu a ajuns în runda a doua și deja nu mai are vlagă. Rareș Bogdan s-a lovit singur la biluțe, Turcan nu mai are părul blod, Gorghiu nu mai iese din casă, iar Flutur caută Autostra Nordului printre cioatele din pădurea de la Moldovița

  Sănătate la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.